Filosofiamme

Kripa. Välitä kauneudestasi, välitä itsestäsi.

Mitä meikki merkitsee? Paljon, jos se huolehtii kauneudestasi, hyvinvoinnistasi ja kaikesta sinua ympäröivästä. Jos kaikki tämä on sinulle tärkeää, valintasi on Kripa. Se yllättää sinut suorituskyvyllään taaten 24 tunnin kestävyyden. Luonnosta peräisin olevien raaka-aineidensa ja vaikuttavien tekijöidensä vuoksi Kripa huolehtii ihosi hyvinvoinnista. Vihdoin kauneutta ilman kompromisseja. Vihdoin Kripa.

Meikki, jota ei ollut olemassa.

Perinteinen meikki voi olla hyväksi kauneudelle, mutta haitallista hyvinvoinnille ja ympäristölle. Toisaalta ekologiset, luonnolliset meikit eivät ole riittävän suorituskykyisiä ja kestäviä. Meikkiä joutuu korjaamaan useamman kerran päivän aikana. Näistä syistä syntyy Kripa, meikkisarja joka täyttää kovimmatkin ammattilaisten kriteerit kestävyydellään ja suorituskyvyllään ihoasi kunnioittaen.

Ei vain meikkiä, vaan oikea vallankumous.

Yksikään Kripa-tuote ei ole pelkästään kauneudenhoitotuote, vaan vallankumouksellisen projektin lopputulos. Kripan tuotekehittelijät yhteistyössä asiantuntevan tutkijaryhmän kanssa lähtivät aiemmin tuntemattomalle alueelle meikkien maailmassa. Vuosien tutkimusten ja testien jälkeen he valikoivat luonnosta puhtaimmat ja suorituskykyisimmät raaka-aineet taatakseen parhaan lopputuloksen. Kripa, täydellinen sarja. Täysin innovatiivinen: suorituskyky ja puhtaus, kauneus ja hyvinvointi, viimein yhdessä.