Kripa Skin Frequency A Suihkeseerumi

Varastossa
SKU
KSF.A
Lyhyt kuvaus

Ihoa uudistava anti-age suihkeseerumi.

65,00 €

Secured and trusted checkout with

Ihoa uudistava anti-age suihkeseerumi. Ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä korjaten ulkoisten tekijöiden aiheuttamia soluvaurioita. Lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää tehokkaasti sen löysyyttä. Tämän hoitotehon seurauksena juonteet pienenevät sekä pituudessaan että syvyydessään. Ihoa korjaavat ainesosat hidastavat tehokkaasti solujen vanhenemisprosessia. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä, joille päivittäin altistumme. Täydellinen auringonoton aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen.

Skin Frequency suihkeseerumit valmistavat ihoa hyödyntämään tehokkaammin muiden hoitotuotteiden ainesosien vaikutuksia. Ihanteellisia valmistelemaan ihoa ennen voiteen, seerumin tai meikkivoiteen levitystä. Tämän lisäksi suihkeseerumit ovat erinomaisia meikin loppukiinnitykseen, lisäten meikin kestoa samalla ihoa tehokkaasti kosteuttaen.

Kaikki tuotteet sopivat sekä kasvoille että vartalolle.

Hoitorituaali

Suihkuta puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Nopeuta ja tehosta tuotteen imeytymistä hellävaraisesti sormenpäillä taputellen. Tarpeen mukaan suihkeita voi lisäillä 6 kertaa päivässä, joko puhtaalle tai jo meikatulle iholle.

Tuotteen vaikutus on nähtävissä jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Pysyvämmän ja tehokkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme tuotteen säännöllistä käyttöä.

Pääraaka-aineet:

KSF-A, koentsyymi Q10, tislattu aromaattinen gallianruusuvesi, tislattu aromaattinen hamamelisvesi, hunajan kosteuttavat tekijät.