Kripa Skin Frequency Kasvonaamio A

Varastossa
SKU
KSF.MA
Lyhyt kuvaus

Ihoa uudistava kankainen anti-age kasvonaamio.

24,00 €

Secured and trusted checkout with

Ihoa uudistava kankainen anti-age kasvonaamio. Ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä korjaten ulkoisten tekijöiden aiheuttamia soluvaurioita. Lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää tehokkaasti sen löysyyttä. Tämän hoitotehon seurauksena juonteet pienenevät sekä pituudessaan että syvyydessään. Ihoa korjaavat ainesosat hidastavat tehokkaasti solujen vanhenemisprosessia. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, joille päivittäin altistumme. Täydellinen auringonoton aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen. Valmistelee epidermiksen täydellisesti hyödyntämään tehokkaammin muiden hoitotuotteiden ainesosien vaikutuksia.

Hoitorituaali/Käyttöohje

Kertakäyttöinen kasvonaamio. Aseta kankainen naamio suoraan kasvoille, anna vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen ota naamio pois. Hiero hellävaraisesti, kunnes iholle jäänyt tuote on imeytynyt kokonaan. Suosittelemme käytettäväksi joka kolmas päivä. Tuotteen vaikutus on nähtävissä jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Pysyvämmän ja tehokkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme tuotteen säännöllistä käyttöä.

Skin Frequency kasvonaamiot ovat tehokkaasti hoitavia ja helppokäyttöisiä. Kangasnaamio on valmistettu 100% puhtaasta kasviselluloosasta ja on täysin biohajoava. Ihanteellisia täsmähoitotuotteita, jotka valmistelevat ihoa vastaanottamaan hoitovoiteen, seerumin tai meikkivoiteen vaikutukset.

Soveltuvat ammattilaisen käyttöön tai kotona käytettäviksi.