Kripa Skin Frequency L Suihkeseerumi

Varastossa
SKU
KSF.L
Lyhyt kuvaus

Kasvoja kohottava ja juonteita silottava suihkeseerumi.

65,00 €

Secured and trusted checkout with

Kasvoja kohottava ja juonteita silottava suihkeseerumi. Stimuloi ihon pintaverenkiertoa ja näin ollen parantaa kasvojen lihasten kimmoisuutta. Seurauksena lihassäikeet ovat joustavampia ja vahvempia. Tämän lisäksi L frequency siloittaa ihon pintaa tehden siitä samettisen.

Skin Frequency suihkeseerumit valmistavat ihoa hyödyntämään tehokkaammin muiden hoitotuotteiden ainesosien vaikutuksia. Ihanteellisia valmistelemaan ihoa ennen voiteen, seerumin tai meikkivoiteen levitystä. Tämän lisäksi suihkeseerumit ovat erinomaisia meikin loppukiinnitykseen, lisäten meikin kestoa samalla ihoa tehokkaasti kosteuttaen.

Kaikki tuotteet sopivat sekä kasvoille että vartalolle.

Hoitorituaali

Suihkuta puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Nopeuta ja tehosta tuotteen imeytymistä hellävaraisesti sormenpäillä taputellen. Tarpeen mukaan suihkeita voi lisäillä 6 kertaa päivässä, joko puhtaalle tai jo meikatulle iholle.

Tuotteen vaikutus on nähtävissä jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Pysyvämmän ja tehokkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme tuotteen säännöllistä käyttöä.

Pääraaka-aineet:

KSF-L, mangostani-hedelmän uute, hevoskastanjan uute, koivun uute, muratin uute, tislattu aromaattinen gallianruusuvesi, tislattu aromaattinen hamamelisvesi.