Kripa. Täydellisesti toimivaa luonnosta.

Kripa-tuotteet on kehitetty puhtaimmista ja toimivimmista luonnon raaka-aineista, Iuonnollisuusprosentti on jopa 99%. Koostumuksista on jätetty pois kyseenalaiset kemikaalit, jotka on korvattu ihoystävällisillä vaihtoehdoilla taaten mikrobiologisen puhtauden ja maksimaalisen ihoystävällisyyden. Tuotteet on kehitetty ja tasapainoitettu minimoimaan allergisia reaktioita. Näin ollen ne sopivat myös herkimmille ihotyypeille ja silmille.

Kripan tutkijoiden ja tuotekehittelijöiden tiimi on luonut täydellisen kosmetiikka-sarjan, joka käyttää vallankumouksellista valmistusteknologiaa. Tämä yhdistää tarkkaan valikoidut luonnon raaka-aineet ja luonnolliset vaikuttavat ainesosat toimivassa suhteessa. Meikki, joka ylittää vaativimmatkin suorituskyky-kriteerit. ihoa kunnioittaen.

Lopputuloksena pehmeät peitevãrit ja meikkivoiteet, jotka ovat pigmettikylläisiä ja pitkäkestoisia. Puuterimaiset tuotteet ja luomivärit kevyistä, pigmettikyiläisistä puutereist, jotka keveydestään huolimatta ovat todella kestäviä. Intensiiviset, säänkestävät silmä- ja huulimeikkikynät , joita on helppo käyttää ja häivyttää. Hoitavat huulipunat ja -kiillot, jotka ovat pehmeitä ja voidemaisia.

Kripa-tuotteet ovat erittäin hoitavia ja ihovaurioita korjaavia. Lisaksi ne ovat erittäin kosteuttavia ja erinomaisia antioksidantteja. Anti-aging vaikutuksen huomaa jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Meikistä tulee kauneutesi paras liittolainen.

Sarjan ulkoasu on erittäin hienostunut, minimalistisen tyylikäs ja ylellinen. Uudelleen täytettävät paletit antavat täyden vapauden valita itselle mieluisía väriyhdistelmiä, mutta on myös erittäin ekologista ja ekonomista.

KRIPA-TUOTTEITA EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ MISSÄÄN TUOTANNON VAIHEESSA. VAAN NE OVAT DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTUJA.

Kaikista valmistuseristä testataan yleisimpierı allergisia oireita aiheuttavien raskasmetallien pitoisuudet.

KRIPA-TUOTTEET EIVÄT SISÄLLÄ: PETROLAATTEJA, SILIKOONEJA, PARABEENEJA, HAJUSTEITA, NANOMATERIAALEJA, SYNTEETTISIÄ AROMI- TAI VÄRIAINEITA, PARAFIINIA, ALKOHOLIA, TEA-YHDISTEITÄ, SYNTEETTISIÄ KALVONMUODOSTAJIA TAI MINERAALIÖLJYJÄ.